18. Off Topic

Norge vann!

2009-05-17 11:57 #0 av: MyTwiggs

Ja, så var det över för det här året. Jag längtar redan till nästa års melodifestival!

Jag är som sann folkmusikdyrkare väldigt nöjd med årets vinnare och hela top 3 är suveräna låtar! Jag gillade ävan Moldaviens bidrag. Är ni lika nöjda som jag?

Grattis Norge!

Anmäl
2009-05-17 22:59 #1 av: Tussebus

Jag tyckte det var jättekul att Norge vann! Stod och bakade kaka samtidigt som röstningen så jag titade lite sporadiskt. Undvek själva tvälingen då jag som sagt inte tycker så värst mycket om den. I vanliga fall brukar jag somna till tävlingar såsom denna ;)

Anmäl
2009-05-17 23:16 #2 av: DesireEsmeralda

Jag tycker det är riktigt kul eftersom jag är norsk...Flört Dessutom är det 17 maj idag, så jag kan tänka mig vilken folkfest det är i Norge idag. Skrattande

Däremot bojkottade jag eurovision.  Tittade på nyheterna innan och såg att den ryska polisen och soldater arresterade alla som var med på Pride-demonstrationen. Jag kände att jag inte kunde stödja det då. Tycker inte  att alla andra behöver känna så, men för mig var det viktigt.

Däremot kollade jag norges bidrag på youtube idag. Hade varit väldigt kul att titta i år. Ungefär som när finland vann...Glad

Anmäl
2009-05-17 23:54 #3 av: Tussebus

Min fru blev jättebesviken när vi inte hann till Skansen i tid men vi firade 17 mai hemma med familjen istället och kom överens om att göra dagen till en familjehögtid från och med nu.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.