16 .Musik-, film-, boktips & humor

Skins (säsong 3)

2009-02-22 01:41 #0 av: Bogart

Så, är det någon mer än jag som ser på den här serien? De tidigare säsongerna går eller har gått på femman om jag inte missminner mig, men säsong tre går just nu i England. Säsong tre är i princip en ny serie, då alla utom en av karaktärerna är nya.

I alla fall, det finns (hittills) en början till en lesbisk relation i den här serien, mellan karaktärerna Emily och Naomi.

I första avsnittet av säsongen så får man veta att det redan har hänt saker mellan dessa karaktärern. Emilys tvillingsyster Katie säger till alla att Naomi är lesbisk och har försökt kyssa Emily, vilket inte egentligen är hela sanningen.

Ännu har det inte hänt så mycket, det har bara gått fem avsnitt och i de senaste så var knappt dessa karaktärer med. I nästa avsnitt verkar det som att det ska hända en hel del, då vad jag har förstått så fokuserar avsnittet på Naomi.

Så om ni är som mig och försöker se allt med lesbiska relationer i så rekommenderar jag denna serie, då den verkar väldigt lovande. Det är självklart mycket annat som händer och många andra karaktärers historier som måste berättas. Vill man bara se Emily/Naomi-storyn så har någon vänlig själ klippt ihop alla scener med dem och lagt upp på youtube (vet inte om vi får länka till det dock...).

Officiell hemsida:

http://www.e4.com/skins/

Anmäl
2009-03-07 01:07 #1 av: Bogart

Nu har det gått två avsnitt till sedan jag skrev det där, och oj, det känns som att det har hänt en del! Om nu någon här skulle få för sig att börja se serien så tror jag faktiskt inte ni kommer bli besvikna, om vi säger så. ;)

Anmäl
2009-03-07 20:29 #2 av: Ragnhildm

Jag har faktiskt sett serien nu. Och ja nu händer det lite =)

Men ärligt talat. Hoppa över de två första säsongerna och börja direkt på trean =)

Anmäl
2009-03-07 22:15 #3 av: Bogart

Ja, två första säsongerna är onödiga. Har sett lite någon gång när det gått på femman, men det var inte intressant för mig. ;)

Anmäl
2009-03-07 23:01 #4 av: Ragnhildm

#3 Såg igenom dem allihop men orkade inte med dem alla. Hoppade över typ de 3-4 sista på andra säsongen och började på trean. Den var grymt mycket bättre. Såg klart de andra senare dock =)

Anmäl
2009-03-20 19:46 #5 av: Ragnhildm

Såg precis avsnitt nio. Bra =)

Anmäl
2009-03-20 23:43 #6 av: Bogart

Jag såg det tidigare idag, och ja, vilket bra avsnitt. Det här börjar bli lite av en favoritserie för min del. :)

Tycker det är så härligt med brittiska serier, de är ju verkligen inte lika strikta med vad som visas och sägs som i USA. Svordomar och andra fula ord är ju verkligen vardagsmat i brittiska ungdomsserier, vilket jag tycker är kul. Känns så mycket mer naturligt på det viset.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.