06. Insemination, Graviditet & Barn

Tips om heminsemination.

2009-01-20 19:22 #0 av: mantras

Ska snart göra en tredje heminsemination. Har ni några tips på hur vi ska göra denna gången för att kanske lyckas? :) alla tips mottages tacksamt. Har de två tidigare gångerna använt plastspruta där "spetsen" vart avklippt pga. att man ska få ut allt från sprutan. Ett problem har dock varit (hoppas ni inte e finkänsliga) att sperman rinner ut så fort som man trycker ut den ifrån sprutan. Hur kommer det sig och vad kan man göra åt det? Några förslag eller idéer? 

 

Tack för alla tips o råd!

Anmäl
2009-01-20 22:02 #1 av: Ragnhildm

Klippte inte av spetsen... tycker inte det borde behövas. Men min insemination lyckades å andra sidan inte. Men det kan ju ha berott på nåt helt annat (vilket jag antar.) Hur mycket klipper ni av den?

Anmäl
2009-01-20 22:22 #2 av: hus-musen

få orgasm samtidigt kanske? har hört att de ska hjälpa, men hur de ska gå ihop vet jag inte! kudde under rumpan så allt ligger kvar? upp med benen o en tidning så kan du ligga så ett tag=)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.