02. Medlemmar presenterar sig

Lyfter på hatten

2008-10-28 22:21 #0 av: Saga85

Så har man upptäckt iFokus med dess olika sajter.

Mitt användarnamn avslöjar ju både namn och ålder, så det kan jag ju skippa att ta upp. Pluggar för tillfället media i Falun, men kommer från Göteborg.

Jag finner både den kvinnliga och den manliga kroppen attraktiv och har (alldeles för) lätt för att bli kär i huvudena som tillhör dessa. Bisexualitet har jag hört att det kallas. Dock tycker jag tjejer är lite skrämmande då jag inte har särskilt stor erfarenhet av dessa.

Mina vänner och bekanta vet alla om min läggning, där har det aldrig varit något problem. I familjen är det endast min ena syster som vet det. Hon skrattade till och tyckte det var lite kul att ha en syster som är bisexuell. Att berätta för mina föräldrar är inget jag är orolig inför, det var ju trots allt min mor som erbjöd sig att betala min första (och enda än så länge) Pride. Men jag har ju heller inte berättat att jag är hetero.

Så, nu vet ni vem jag är.

Anmäl
2008-10-29 16:35 #1 av: MyTwiggs

Välkommen hit! Skrattande

Anmäl
2008-11-12 12:42 #2 av: BraveandCrazy

Stämmer in i kören och önskar dig Välkommen hit ;)

Medarbetare på HBT ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.