02. Medlemmar presenterar sig

Ragnhildm

2008-10-15 23:17 #0 av: BraveandCrazy

Jahapp. Ragnhild här. Vet inte riktigt vad jag ska kalla mig eftersom jag dels inte gillar fack, dels inte vet i vilket av dessa fack som existerar som jag hör mest hemma i. Så jag är helt enkelt unstraiht (ohetero) Är intresserad av både tjejer och killar, men kan också tänka mig att leva med båda. Eller ensam. Det enda är att jag verkligen vill ha barn. Och det snart. Så jag funderar på hur man bäst blir gravid utan att ha sex. Inte det lättaste. Men det ska nog kunna gå =)

Annars gillar jag att skapa, jag fotar och skriver och syr osv... Helst skulle jag vilja ha en liten gård och leva på det som den ger så långt det är möjligt. Men jag vet inte om jag skulle vilja det själv...

Anyways
//Ragnhild

Medarbetare på HBT ifokus

Anmäl
2008-10-28 21:59 #1 av: Saga85

Välkommen säger jag, trots att jag blev medlem först nu ;)

Om du funderar seriöst på att skaffa barn på egen hand är ju insemination ett alternativ, titta in här isf.

Anmäl
2008-11-26 19:26 #2 av: radera

välkommen säger jag med trots att jag själv inte presenterat mig ännu.

Anmäl
2008-12-12 11:20 #3 av: Ragnhildm

#1

Jag har faktiskt gjort heminsemination en gång, tyvärr tog det sig inte. Men har problem att hitta en donator jag verkligen trivs med som inte bor jättelångt bort (och som givetvis kan tänka sig att ställa upp) Känner till Femmis men jag har faktsikt inte råd att vara med. Blir jag nån gång gravid ensam så överväger jag det nog. Men tack för länken =)

Anmäl
2009-03-30 00:46 #4 av: bonnatjejen

Jag vill också barnGlad.

Just nu letar jag hus.

Välkommen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.