2012-02-11 23:38 #0 av: Krumas

Brukar ni kolla på Out tv??? Out tv är en hbtq-kanal som sänder från Holland och ingår i bl.a Comhems kanalutbud som tillval.

Kanalens program och serier är väl mest gay och queer, inte så mycket lesbiskt orienterade serier/ program, inte än iaf.

Jag har börjat gilla serien Noah´s arc som handlar om ett kompisgäng, afroamerikanska och hispanic gaymän och deras liv i L.A. till början var serien ganska lättsam, kanske lite stereotyp med vältränade män som hånglar och ligger runt...  men när man kommer in i serien blir den djupare och mindre Sex and the city-lik. Huvudpersonerna arbetar även som frivilliga på en gratis Aids-klinik så förutom deras relationsproblem går även aids- risken, oro för smitta och homofobi som ett tema jämte seriens huvudsakliga handling kring deras relationer och ykesliv i L.A.

Tyvärr har Out inte så många egna serier än utan visar mest tv-serier från USa men även några från holland och Tyskland. Tycker det är kul med mer variation och hbtq-tema när det gäller filmer på helgerna.