01. Allmänt

Vad göra?

2012-02-13 20:48 #0 av: [Thomas82]

Hej,
Jag är en 30 årig homosexuell kille som det senaste året har tänkt mycket på mitt liv. Jag har nu kommit till insikt och vet hur jag vill leva det. Ingen vet om min homosexualitet och jag kommer inte att ha något problem att berätta det för nära och kära, men innan jag gör det så skulle det vara roligt att lära känna andra i min situation för jag känner mig rätt ensam. I min umgängeskrets är jag så långt ifrån den homosexuella världen man kan komma. Jag känner inga andra homosexuella och jag vet inte hur jag ska gå tillväga för att komma i kontakt med andra som är som mig. Det skulle vara roligt att att komma i kontakt med andra som är i samma situtation som jag är i. Eller har ni några tips?

Anmäl
2012-02-14 13:37 #1 av: lwic

Jag tycker du skall gå in på en bra sajt: QX.se Där finns många i din situation. RFSL :Riksförbundet för sexuellt likaberätigande ger också massor av info.. Båda är lätta att googla fram !

Anmäl
2012-02-14 20:43 #2 av: [Thomas82]

Tack för tipset Dit har jag redan hittatGlad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.