01. Allmänt

Vad söker du hos en man?

2013-09-23 15:38 #0 av: monstermash

Hur är din dröm man? Både utseende- och beteendemässigt. Eller tvärtom, finns det flera, ingen alls? Motivera gärna.

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2013-09-23 18:58 #1 av: [MikeW]

Kortare än mig, söt, rolig och trevlig.. Helst kort hår..

Sen när det gäller vuxna så platt mage, (helst inte 6-pack, tycker det inte är så mysigt men jag bryr mig inte så mycket), stora armar, bröst muskler, skägg stubb, kort hår, lite kropps hår, fast inget på rumpan och där nere xP

www.kairuo.deviantart.com Spöke  Sajtvärd för Teckning Ifokus
           Check out my art ^ :D              Medarbetare för Digital Konst

Anmäl
2013-09-24 13:40 #2 av: Anonym

Någon som är lugn, har god självkontroll men för den skull inte är tråkig Glad Någon som kan hjälpa mig hålla mig lugn och glad med andra ord. Gärna lite "kontroll-slapp", tex att han inte måste veta allt jag gör och vem jag träffar. Att han litar på mig med andra ord! Tycker även om när karlar aktivt vill följa med på saker, och att jag inte måste fråga eller tajta om det varje gång.

Till utseendet så gillar jag långa killar med långt, tjockt hår. Breda axlar och gärna lite musklig, men inte gymbiffig.

Anmäl
2013-09-25 03:28 #3 av: CupcakeGod

Egentligen så är jag inte helt säker på vad jag vill ha. Jag är inte smal, men inte tjock heller (typ något i mitten, frisk som en fisk, men jag gillar inte killar som är kraftigt överviktiga. När det gäller utseendet så ska han vara några år äldre och gärna en scruffy. 

Jag är på G med någon som bor i UK och han är verkligen en prins, och snart flyttar jag dit så vi kommer ha det så bra ihop (tror jag).

Den perfekta killen är stabil, tar inte allt på dödligt allvar, han är charmig men även lite dirty ibland, han gillar att sitta hemma och mysa, han får inte bli förbannad så fort jag gör något idiotiskt, han är lite barnslig men ändå vuxen. 

Ja... 

Anmäl
2013-09-25 17:51 #4 av: monstermash

Många tatueringar, skäggstubb, lång, stora händer, kort hår/rakad, normalt BMI, stabil, barnslig, ansvarsfull, mogen, leva i nuet, spontan... Jag kan vara rätt specifik för jag har redan hittat min dröm kille som uppfyller de mesta av mina krav. ;)

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.