16 .Musik-, film-, boktips & humor

Vem är din idol och förebild ?

2013-10-04 20:57 #0 av: nlinds

Ja som rubriken säger. Vem är din idol och förebild ? Förklara gärna varför, och när du började se personen som din förebild

Min är p!nk (Alecia Beth Moore)
Jag ser henne som min förebild för att i hennes musik så sprider hon ut sig själv. Hon står för vad hon tycker, och säger. Hon är sig själv. Och det älskar jag ! Hon är min allra största idol !Anmäl
2013-10-04 21:28 #1 av: Wony

Hm... Svår fråga!

Men jag måste nog svara Katy Perry. Hennes låtar är så rätt, och får en att må bra. Litegrann det här "du är stark, du klarar mer än du tror" som jag tror de flesta någon gång behöver få höra. Glad

Det var väl för lite mer än ett och ett halvt år sedan som jag började fastna för låtarna, och tja, på den vägen är det. Annars är jag rätt kass på att ha särskilda förebilder.

Anmäl
2013-10-05 14:13 #2 av: nlinds

1# Ja hon står direkt på listan efter Alecia ! Hon är också väldigt bra, och är sig själv. !

Anmäl
2013-10-05 18:35 #3 av: monstermash

Jag har inga kändisar som är mina förebilder, inte mina föräldrar heller för den delen.

Däremot ser jag upp jättemycket till min bästa vän. Han är min förebild i alla situationer och är en otroligt fin människa.

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2013-10-05 23:09 #4 av: nlinds

#3 Ja, kändisar behöver ju inte vara någon idol i sig. Man kan ha en vän som idol och förebild också, så förstår precis hur du menar! Roligt att ha en sådan kompis :)

Anmäl
2013-10-06 00:30 #5 av: monstermash

#4 - Fast min defination, och de flestas, är ju just att en idol är känd. Såvia man inte känner en kändis känner man alltså ingen idol. ;) Ser du annorlunda på saken?

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2013-10-06 12:55 #6 av: Wony

#5 Jag tar mig friheten att svara på din fråga, även om det inte var mig du riktade den till. Glad

I ursprungsinlägget stod det "idol och förebild" vilket gör att i alla fall jag tolkar det som att man kan skriva vilken person som helst. Sedan känns det som att ordet idol är så... hysteri-kopplat. Därför använder jag hellre ordet förebild, är mer allomfattande, och behöver inte inkludera någon sorts halvfanatisk hysteri likt tossiga tonåringar... Skämtar

Anmäl
2013-10-06 15:40 #7 av: monstermash

#6 - Ingen fara, alltid kul med diskussioner! Ja, precis, jag tolkar också "idol och förebild" som vem som helst, annars hade jag inte svarat min bästa vän. Håller med dig helt om ordet idol, det är någon känd som ofta är tonåringarnas favorit. ;)

Hm! Vi flyttar denna diskussionen till en ny tråd tycker jag!

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.