01. Allmänt

Hur hittar man tjejer?

2013-11-03 22:50 #0 av: BeccaTilda

Hur träffar man tjejer?
Jag är en snart 19 årig tjej som lämnade min kille efter 5 år då jag insåg att det är tjejer jag gillar. Nu till min fråga: Vart hittar man tjejer?
Bor i en liten stad där många känner igen varandra och där det sprids massa rykten. Jag är inte så öppen om min läggning än. Bara mina kompisar som vet typ.

Har testat dejtingsigten Badoo, även qx, men där är det bara massa oseriösa människor har jag upptäckt :( känner mig så vilsen och ledsen :(
Vill hitta någon tjej som gillar mig tillbaka..

Anmäl
2013-11-04 08:18 #1 av: Tjeja

Ja du vännen! Det är inte lätt att hitta någon i ett fingerknäpp. Det behovs nog mer tid och tålamod. Men när det väl händer, då kan det ibland gå fort.

Jag skulle rekommendera dig att ta reda på vart RFSL har någonting för sig närmast din ort. 

Och kanske ska du börja med att leta homo-kompisar till att börja med. Liksom lära känna fler som är som du liksom. Då blir det lättare att träffa någon via kompisars kompisar etc.

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2013-11-04 09:36 #2 av: BeccaTilda

Okej, ska kolla upp RFSL!

Min bästa kompis är flata och bor med sin tjej. Hänger där endel och så, och de försöker hjälpa men de känner väl inte så mycket andra flator tyvärr :(

Försöker på instagram och så, men ingen verkar intresserad av mig typ :(
Kanske inte ser ut som eller är någon annan tjejs typ? Vill ju vara det..

Anmäl
2013-11-04 13:53 #3 av: nlinds

Jag håller med ! Qx är helt vrickat enligt mig. Bara män som skriver. :/


Anmäl
2013-11-04 14:06 #4 av: BeccaTilda

#3 Men eller hur, blivit lurad massa! En drev med mina närmsta kompisar, hur denne nu hittat dem! Det var verkligen super obehagligt!

Anmäl
2013-11-05 11:47 #5 av: Wony

#3 och #4 Helt och hållet tokigt är det inte. Det finns rötägg, och så finns det vettiga personer. Men det verkar råda delade meningar om den saken. Själv har jag råkat ut för en del tokstollar som uppenbarligen inte läst min profil, men för det mesta sköter sig folk tycker jag.

Anmäl
2013-11-05 12:55 #6 av: BeccaTilda

#5 tyvärr så har jag kanske varit med om max 5 seriösa, men resten oseriösa, och det märker man direkt.
Ingen seriös som frågar direkt om man är kåt eller om man kan skicka en bild på sin fitta.. Såååå många som skickar bilder på "sig själva" nakna.
De tänker dock inte på att man inte kan skicka först en bild med en leverfläck, födelsemärke eller tatuering på och sen en utan och påstå att det är samma person. Eller olika stora bröst eller annat som avslöjar att bilderna inte är från samma person..

Hade önskat att man var tvungen att bekräfta att det var just "jag" som ville starta en profil.

Inte schysst att sno bilder från någons Facebook och låtsas vara denne. Hur snällt är det? Hänga ut en oskyldig människa så liksom!

Var tvungen att skriva av mig lite..

Anmäl
2013-11-09 06:00 #7 av: Thaeri

OK Cupid brukar kunna matcha folk rätt bra.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.