17. HBT iFokus

Förändringar på iFokus

2014-01-30 21:18 #0 av: monstermash

Kopierat från Niklas (en av killarna bakom sajten) uppdatering:

"Som ni har sett gjorde vi några små förändringar på iFokus i helgen. Jag ska berätta kort vad det handlar om.

Modulen som tidigare innehöll uppdaterade inlägg och mina sajter har fått en till del. Som ni kanske minns växlade rutan med uppdaterade inlägg mellan att visa senaste diskussionerna där jag har varit aktiv och att visa senaste inläggen på hela iFokus. Vi har delat på dem så att bägge syns samtidigt. Rutan med mina inlägg finns bara så länge som ni har något oläst där. Därför är de inte fetmarkerade heller. Senaste inläggen på iFokus visas hela tiden.

Listan med mina sajter visar numera enbart mina sajter. Nedanför listan finns en länk till sajtkartan som ändå alltid ligger längst ner på alla sidor. På det viset behöver vi inte läsa in två listor med samma innehåll vid varje sidvisning.

En helt ny sak i förändringarna är det vi kallar Karma. Vi kommer inte att berätta några detaljer om hur det fungerar bakom kulisserna. En del kommer ni att märka ändå och resten är det inte viktigt att ni vet. :-) Karma är ett mått på hur bra man är på att sprida god stämning på iFokus. Ju mer man gör livet på iFokus bra för andra, desto högre Karma får man. Klicka på Karmatexten för att få en kort beskrivning av vad Karma är på iFokus.

Som med allt nytt kan det ta lite tid för det att sätta sig. Därför kan det hända att vi gör mindre justeringar den närmaste tiden. Ni får gärna ge konstruktiv kritik (okonstruktiv också, men då lyssnar vi lite mindre engagerat :-).

Hoppas att ni gillar förändringarna!

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2014-02-01 22:08 #1 av: Tavern

En positiv förändring tycker jag, åtminstonde att de delat upp de uppdaterade inläggen och de nya över hela ifokus Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.