02. Medlemmar presenterar sig

OT - Vad gör du annars?

2015-08-07 16:22 #0 av: monstermash

Förutom att engagera dig i HBTQ-frågor och hänga på forumet, vad gör du annars i ditt liv? Jobb, studier? Berätta gärna! 

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2015-08-07 19:08 #1 av: [WiresInABox]

Jag studerar till medicinsk sekreterare, jobbar även som det till viss del (extrajobb, sommarjobb)! Trivs jättebra, det känns bra och meningsfullt att jobba inom vården och jag gillar att jobba med att skriva, datorer, papper, organisera och sånt så det passar mig jättebra!

På fritiden gillar jag att rita och skriva, t.ex. håller jag på med en urban fantasy-trilogi, har skrivit klart alla utkast och håller nu på att utveckla, fördjupa och bearbeta. Vill gärna bli utgiven i framtiden.

mina bilder finns att beskåda här: hannes.portfoliobox.se

Anmäl
2015-08-07 23:19 #2 av: Wony

Läser sociologi på universitet! På fritiden sysselsätter jag mig med sådant som jag tycker om, allt från att påta i rabatter till att spela datorspel eller baka. För att inte tala om att jag är volontär på ett katthem under skolterminerna. Oftast blir det nästan lite för mycket katthemstid för att vara bra i kombination med plugget, men de är bara för mysiga. Katt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.