10. HBTQ utomlands

Avrätta alla homosexuella.

2015-08-26 22:17 #0 av: monstermash

"Han anser att arkebusering är en lösning, det vill säga avrättning med gevär.

Sen så vill även att alla som strävar efter HBTQ-rättigheter, ska bötas.
Och den notan är inte att leka med.
Nämligen 1 miljon dollar, vilket motsvarar 7-8 miljoner kronor.

Det tar inte slut där, utan han vill även att man blir utvisad ifrån landet eller får 10 år fängelse.

McLaughlin har gjort allt pappersarbete ordentligt, vilket innebär att delstatens statsåklagare inte göra något för att hindra förslaget från att läggas fram.

Om McLaughlin lyckas samla ihop 365 000 underskrifter kommer förslaget gå till folkomröstning 2016."

Källa

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2015-08-26 22:19 #1 av: Wony

Jösses. Man undrar ju litegrann var sådana idéer kommer ifrån egentligen. Ledsen

Anmäl
2015-08-26 23:33 #2 av: Saga85

Man blir lite mörkrädd av att läsa sånt här. Men i ett såpass stort land så är det klart att det finns en del stolpskott.

Åh, det påminner om något annat sjukt förslag som en kvinna ville få igenom. Hon hade fått ihop tillräckligt många underskrifter, men kommer inte alls ihåg vad det handlade om Funderar

Anmäl
2015-08-27 21:04 #3 av: Skymning

Det mest skrämmande i hela detta är att han hävda guds vrede som en orsak till den önskade lagen. Dags att lagstadga om dödsstraff för äktenskapsbrott,  all otukt, stöld, mened och förtal också då?? Gah! Kräks

Eftersom lagförslaget strider mot federala konstitutionen skulle en federal domstol vara skyldig att stoppa det. Dessutom tror jag inte han får ihop så många underskrifter... Tummen upp

Anmäl
2015-08-28 15:24 #4 av: Wony

#3 Man kan ju hoppas att inte så många skriver på. Men samtidigt lär det väl finnas gott om människor med liknande åsikter, så man vet ju aldrig. Oavsett vilket är det i mitt tycke absurt.

Anmäl
2015-08-31 12:20 #5 av: Tjeja

Det ruskigaste av allt tycker jag är att han antagligen får ihop en hel del röster, även om inte tillräckligt för folkomröstning.

Och varje sådan röst står för en verklig person som verkligen står för samma hemska åsikter och vill tillbaka till medeltids lika lagar. Känns som om han och IS skulle kunna gilla varandra trots motsatta religioner. :-(

Vad är det för människosyn att vilja avrätta folk av "moraliska skäl"?

Tror för övrigt knappast att "guds vrede" går att undvika i världen idag på något vis någon stans med den enorma kärlekslöshet som dominerar överallt, inte minst i Kalifornien!

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.