2018-03-31 10:17 #0 av: Anonym

Vet inte vart jag ska lägga detta, och vet inte ens om det är rätt sida... men försöker få lite tips här ändå...

Ska börja med att säga att jag inte har kommit ut till familj och vänner ännu och har både familj och vänner här på Ifokus, och att ha en homosexuell/Bisexuell familjemedlem skulle inte accepteras i vår familj så väljer därför att vara anonym.

Det är såhär, det är en tjej jag har lärt känna sen några år tillbaka, och jag har fattat tycke för henne, väldigt mycket också... hon är bisexuell, men mer vriden åt killar, som jag förstått det, och därför är min kärlek ensidig, (Kan även vara att åldern spelar in en del då hon är 10 år äldre än mig) samt att jag kanske inte är världens snyggaste person, men i alla fall.

Hon är med en kille nu, så därför har jag valt att inte berätta för henne hur jag känner, och dels för att skulle hon vara ointressead av mig så kanske hon skulle tycka att det är obekvämt att vara nära mig om jag berättar hur jag känner, och jag vill verkligen inte förlora henne, då är jag hellre olyckligt kär, så länge jag får ha henne nära liksom.. Men hon berättar för mig när hon  har varit med killen, vad hon har gjort med han, vad hon ska göra nästa gång, om han är på dåligt humör och ignorerar henne (vilket han gör rätt ofta), etc etc.

Men varje gång hon snackar om honom så hugger det till i mitt hjärta... jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag blir svartsjuk när hon pratar om honom, men på samma gång vill jag bara att hon ska vara lycklig

Hur ska man komma över det? nån annan borde kanske ha varit i samma sits? och hur löste ni i så fall det?