08. Trans

Blev myndig i kön?

2018-11-01 16:09 #0 av: Mango3

Hej!
Jag är transsexuell och har precis fyllt 18. Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera detta, men jag undrar om jag måste meddela någon om att jag blivit myndig; alltså typ det utredningsteamet jag står i kö till? Jag ställdes i kö när jag var 17 (kommer inte ihåg om det var Astrid Lindgrens sjukhus eller någonstans i Uppsala..) så frågan jag har är om man automatiskt hamnar i kön för vuxna?

Har försökt hitta svar men inte lyckats, tänker på det i bakhuvudet hela tiden. Har vetat att jag är trans sedan jag var 13 men kunde inte skaffa hjälp förrens långt senare på grund av mina transfobiska föräldrar, så det är frustrerande att inte veta om det verkligen går framåt nu när jag börjat få hjälp.

Tack på förhand!

Anmäl
2018-11-05 20:10 #1 av: Herveaux

Ingen aning. Jag hade ringt och frågat. 
Sånt där hemskt grubbel hade givit mig magsår på en vecka. 

Om det känns för jobbigt eller svårt att ringa så tror jag att du kan skriva till Affektiva specialmottagningen via "Mina vårdkontakter" på 1177.se om du har någon form av e-legitimation.

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.